Vols formar part?

El servei de Terrenys d’Acampada d’Acció Escolta té més de 8 anys de trajectòria i ha disposat de més de 15 terrenys repartits arreu de Catalunya, gestiona anualment un centenar de reserves d’entitats de lleure educatiu, caus i esplais que fan ús dels terrenys per realitzar les seves activitats educatives al llarg del curs, tant excursions de cap de setmana, com els campaments de Nadal, primavera o estiu.

Aquesta activitat proporciona molt beneficis més enllà de l’ocupació del terreny i el benefici econòmic pel propietari, ja que els grups fan llargues estades i s’aprovisionen als comerços propers, molt d’ells aprofiten per fer servei i cuidar o restaurar l’entorn. Tot això sense oblidar que dia rere dia els caps i monitors estan educant als infants i joves en uns valors i ideals que amb el temps deixaran la societat i el món millor de com l’hem trobat.


Si has arribat fins aquí, possiblement tinguis un terreny i estiguis interessat en oferir-lo com a terreny d’acampada, a les entitats de lleure educatiu, a continuació t’expliquem com passar a formar part de la Xarxa de Terrenys d’Acció Escolta.